donderdag 15 april 2010

Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman met nieuwe De Wereld Van K3 op VtmKzoom


VtmKzoom, de kinderzender van Vtm, lanceert vanaf de paasvakantie twee nieuwe gezichten - Arne Vanhaecke en Joyce Beullens - een nieuwe strip-vertelreeks met Urbanus, De Wereld Van K3 met Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman, én Ralf For Real, de docusoap rond Junior Eurovisie Songfestival winnaar Ralf Mackenbach.

'De Wereld van K3'

Ook K3 speelt een belangrijke rol in het nieuwe seizoen op VtmKzoom.

Vanaf paasmaandag spelen Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman een prominente rol in een nieuwe reeks van 'De Wereld van K3'.

K3 is populairder dan ooit.

De CD MaMaSé! is een fenomeen dat alle records heeft verpulverd.

Over de vorige K3 show, die afgelopen najaar te zien was, waren pers en publiek unaniem lovend: ze noemden K3 zelfs beter dan ooit.

Ook dit jaar willen Kristel Verbeke, Karen Damen en Josje Huisman ontelbare Vlaamse en Nederlandse meisjes en jongens een onvergetelijke dag bezorgen.

Alle vorige shows in Vlaanderen en Nederland waren in een mum van tijd uitverkocht.

Snel zijn is dus zeker de boodschap want de tickets vliegen ook nu de deur uit: daarom zijn er nu al extra voorstellingen van K3 met Kristel Verbeke, Karen Damen en Josje Huisman in de Elisabethzaal in Antwerpen op zaterdag 25 september 2010 om 17u en op zondag 26 september om 17u.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten