woensdag 5 mei 2010

Karen Damen met K3 weer aan het werk


Karen Damen is opnieuw aan het werk bij K3, drie maanden nadat ze het leven schonk aan haar zoontje Sky. Ze opende donderdag samen met Kristel Verbeke en Josje Huisman Plopsa Indoor Couvorden. Dat is het eerste pretpark van Studio 100 in Nederland.

"Natuurlijk ben ik heel blij om weer te kunnen optreden, maar toen ik Antony en Sky thuis moest achterlaten voor twee dagen, was dat wel even een pijnlijk moment", vertelt Karen Damen.

In mei beginnen de opnames van de gloednieuwe sitcom van K3. Na de zomer verschijnt er een nieuw album en vanaf oktober trekken de meisjes door Vlaanderen en Nederland.

Drie maanden nadat ze beviel van haar eerste zoontje Sky, is Karen Damen dus weer aan de slag gegaan bij K3. Samen met haar collega's Kristel Verbeke en Josje Huisman opende ze Plopsa Indoor Couvorden, het eerste pretpark van Studio 100 in Nederland.

'Natuurlijk ben ik heel blij om weer te kunnen optreden, maar toen ik Antony en Sky thuis moest achterlaten voor twee dagen, was dat wel even een pijnlijk moment', zegt Karen.

De komende weken zal Karen Damen haar gezinnetje wel vaker moeten missen, want in mei start K3 met de opnames van hun sitcom. Er komt na de zomer een nieuw album en de tickets voor de nieuwe show waarmee ze vanaf oktober door Vlaanderen en Nederland trekken, vliegen nu al de deur uit.

Drie maanden geleden beviel ze nog van zoontje Sky, maar zangeres Karen Damen van K3 is al weer volop aan het werk.

Samen met haar twee K3-collega's Kristel Verbeke en Josje Huisman opende ze donderdag Plopsa Indoor Coevorden, het nieuwe pretpark van Studio 100 in Nederland.

Het is het vierde pretpark van de Vlaamse tv-producent, die ook de tv-serie 'De Wereld van K3' produceert.

In het park zijn attracties te vinden, gebaseerd op alle bekende personages van het bedrijf, zoals Kabouter Plop, Samson en Gert, en de meiden van K3.

"Natuurlijk ben ik heel blij om weer te kunnen optreden, maar toen ik Antony en Sky thuis moest achterlaten voor twee dagen, was dat wel even een pijnlijk moment", zegt de 35-jarige zangeres Karen Damen in de Vlaamse krant Het Nieuwsblad.

Karen Damen zal haar kind en vriend in de nabije toekomst nog wel vaker moeten missen. In mei starten de opnames van de sitcom van K3, na de zomer moet hun nieuwe album uitkomen en in oktober volgt een tour door Nederland en Vlaanderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten