maandag 17 augustus 2009

Beau van Erven Dorens presenteert waarschijnlijk K2 Zoekt K3, waarin Karen Damen en Kristel Verbeke opzoek gaan naar een nieuwe Kathleen Aerts

Het is een vraagstuk dat medialand al wekenlang bezighoudt: wie gaat toch K2 Zoekt K3 presenteren? In K2 Zoekt K3 gaan de achter gebleven K3's Karen Damen en Kristel Verbeke opzoek naar een vervangster van Blondine Kathleen Aerts.

SBS 6 houdt de lippen stijf op elkaar. “Er is een belangrijke rol weggelegd voor de jury”, vertelde programmabaas Tina Nijkamp onlangs nog. Vandaag wordt er iets meer duidelijk. Nog altijd weten we niet wie straks de liveshows gaat presenteren, wel is duidelijk dat Beau van Erven Dorens zijn medewerking verleent.

Beau verzorgt namelijk de voice-over bij de zoektocht naar de nieuwe zangeres van de meidengroep. We weten allemaal dat hij dat heel geestig kan doen, kijk de afleveringen van Echte Gooische Meisjes er maar op terug.

Vierduizend Nederlandse en Vlaamse gegadigden hebben zich voor de audities aangemeld. Allemaal hopen ze kans te maken op die ene felbegeerde plek in de meidengroep.

De winnares van K2 zoekt K3 is immers verzekerd van een glansrijke carrière, samen met sexy Karen Damen en Kristel Verbeke. Zij zijn al meer dan tien jaar zeer succesvol in Nederland en België.

SBS maakt verder bekend dat Fruitella de sponsor is geworden van K2 Zoekt K3. We kunnen dus lekker smakken en kauwen tijdens het kijken naar de zoektocht. De eerste aflevering is aanstaande zaterdag te zien. Allemaal kijken hoor!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten