zaterdag 4 april 2009

Karen Damen zoekt samen met VTM naar vervangster voor Kathleen Aerts

Wie wordt de nieuwe blonde van K3?
Karen Damen zoekt samen met VTM naar een vervangster voor Kathleen Aerts.

Het was al aangekondigd op deze site en is nu officieel: Studio 100 zoekt via een VTM-programma een vervangster voor de blonde van K3, en dus een nieuwe collega van Karen Damen.

Na Wie wordt de man van Wendy? en Wie wordt de man van Phaedra? is de tijd rijp voor Wie wordt de blonde van K3? Studio 100 en VTM gaan samen op zoek naar een vervangster voor Kathleen Aerts, die de groep vorige week verliet.

Dat gebeurt via een programma dat later dit jaar op het scherm komt. Omdat K3 ook in Nederland zeer populair is, wordt ook met een aantal Nederlandse zenders gesproken om het programma ook daar uit te brengen.

Karen Damen en Kristel Verbeke van K3 zijn blij dat de kogel door de kerk is. 'We hebben allebei het gevoel dat K3 er een derde meisje bij moet krijgen.

Het is super dat we deze ongelooflijke kans krijgen om samen met de mensen in Vlaanderen en hopelijk ook in Nederland op zoek te gaan naar iemand die met ons tweetjes nog heel wat K3-plannen kan waarmaken.'

VTM is overtuigd dat de zoektocht een succes wordt, zegt Niels Dierckx. 'K3 is erg Vlaams en biedt tegelijk entertainment in de breedste zin van het woord.

Ze hebben stappen gezet in film en musical en hun carrière overstijgt de muziekwereld. Dat maakt het voor tv-makers interessant. Dit zal boeiende en herkenbare televisie opleveren.'

Wij zijn benieuwd wie naast Karen Damen en Kristel Verbeke de derde K3 wordt!

1 opmerking:

  1. ik vind het kij lijk dat karen naar een meisje voor k3 zoekt want dan kan k3 michien nog bestaan

    BeantwoordenVerwijderen