vrijdag 10 augustus 2012

K3 collega van Karen Damen Josje Huisman verliefd op Johnny de Mol


K3 collega van Karen Damen Josje Huisman verliefd op Johnny de Mol

Johnny de Mol geeft toe dat hij aan het daten is met de blonde K3 zangeres Josje Huisman. "Het is allemaal nog heel pril", zegt de acteur donderdag tegen Shownieuws. "Dus ik wil er nog niet veel over vertellen."

Eerder deze week gingen geruchten dat de twee een relatie hebben. De 26-jarige Josje is sinds kort weer vrijgezel, eind juni kwam een einde aan haar relatie met Gert Verhulst, de Vlaamse baas van Studio 100, die eerder een relatie had met rosse K3 zangeres Karen Damen.

De 33-jarige De Mol werd twee maanden geleden nog door het tijdschrift Jackie verkozen tot meest begeerde vrijgezel van Nederland. Hij was eerder samen met onder anderen Chantal Janzen en Bridget Maasland.

Presentator Johnny de Mol zou zijn oog hebben laten vallen op K3-zangeres Josje Huisman.

 Dat meldde Evert Santegoeds woensdagochtend in het programma Evers staat op op Radio 538. Johnny zou al meerdere keren naar België zijn gereden om Josje te bezoeken. "Het is nog erg prematuur allemaal, maar bij Johnny blijft alles prematuur", grapte Evert.

De liefde tussen de twee zou afgelopen maanden zijn opgebloeid in Antwerpen. Josje Huisman woont in Antwerpen en De Mol verblijft tijdelijk in de Belgische stad voor de opnames van de nieuwe tv-serie Crimi Clowns.


Eind juni liep Josjes (26) relatie met Studio 100-baas Gert Verhulst (44) op de klippen. Johnny is voor het laatst gespot met Kim Kennedie, dochter van voormalig hotelmagnaat Hans Kennedie. Ook heeft hij een relatie gehad met presentatrice Bridget Maasland.

"Josje van K3 heeft nieuw lief"

 In juni maakten Josje Huisman (26), de Nederlandse blonde van K3, en Studio 100-baas Gert Verhulst (44) bekend dat ze al na enkele maanden een punt zetten achter hun relatie. Lang heeft de vervangster van Kathleen Aerts daar niet om getreurd, zo blijkt. Op de Nederlandse radio maakte roddeljournalist Evert Santegoeds bekend dat Josje inmiddels aan de rol is met de Nederlandse presentator Johnny De Mol.

Dat beweerde Santegoeds in het programma 'Evert staat op'. De relatie zou nog pril zijn, maar De Mol trok naar verluidt al enkele keren naar Vlaanderen om bij Josje te kunnen zijn.

De Mol had voordien een relatie met de Nederlandse presentatrice Bridget Maasland, maar zou tot voor kort vrijgezel geweest zijn.

In 2011 probeerden Gert Verhulst en Josje het al eens samen, maar toen verkoos hij zijn ex Ellen boven de Nederlandse. Die relatie liep uiteindelijk toch op de klippen, waardoor Verhulst dan toch nog aanpapte met de K3-zangeres.

Josje Huisman werd in 2009 het nieuwste lid van K3 nadat Kathleen Aerts de groep had verlaten.

Eerder had Verhulst ook al een relatie met Karen Damen, eveneens zangeres bij K3. Nadien had hij een relatie met een tien jaar jongere café-uitbaatster.

Nu heeft Johnny de Mol dus toegegeven dat hij een prille relatie heeft met Josje Huisman.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten