woensdag 30 maart 2011

Karen Damen heeft Goud bij release nieuwe K3 CD Alice in Wonderland


Karen Damen heeft al Goud bij de release van de nieuwe K3 CD Alice in Wonderland.

De meisjes van K3, Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke, hadden dus vrijdag wat te vieren. Vanaf heden ligt de CD met de liedjes uit de 3D musical in de winkel.

Al bij de release haalt dit album goud in Vlaanderen én Nederland ! Reden genoeg dus om een K3 Alice in Wonderland-taart aan te snijden.

K3 zangeressen Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke: "Wij zijn zo fier op deze CD ! Het zijn stuk voor stuk pareltjes van nummers. Alain, Peter en Miguel hebben zichzelf weer overtroffen, dat is zeker. En al goud bij de release, dat hadden we niet durven dromen ! Wij zijn volop bezig met de repetities en de musical krijgt steeds meer vorm. Het ziet er allemaal heel erg mooi uit. Het belooft een adembenemende voorstelling te worden. Bovendien zal het 3D-decor heel spectaculair zijn. Het voelt fantastisch dit allemaal te mogen meemaken."

De musical met de K3 sterren Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke, is gebaseerd op het oorspronkelijke verhaal en belooft een zeer bijzondere en spectaculaire voorstelling te worden in 3D! Alice in Wonderland is vanaf 30 juli t/m 28 augustus 2011 te zien in het World Forum Theater in Den Haag. Tickets voor Alice in Wonderland kunt u bestellen via http://www.alicedemusical.nl; See Tickets 0900-300.5555 (â‚ 0,45 p.m.) of http://www.seetickets.nl

Met K3, Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke, Jacques Vermeire, Nicole & Hugo en Koen Crucke.

Korte inhoud
Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke vervelen zich en gaan met zijn drietjes naar de bioscoop. Eenmaal bij de bioscoop aangekomen, beginnen de verrassingen en niets is wat het lijkt.
De K3 meisjes belanden in een wereld die Wonderland heet. Daar komen ze de meest rare figuren tegen: een pratende rups, de hartenkoning en zijn gemene koningin, de gekke hoedenmaker, de behulpzame tweeling en een wit konijn. K3 belandt in één groot avontuur waar de ene gekke situatie de andere opvolgt. Kan K3 ooit nog ontsnappen uit deze wonderlijke wereld?
Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke nemen je in Alice in Wonderland mee op een betoverend avontuur in een wondere wereld vol fantasie.

WERELDPRIMEUR: musical in 3D
Het gebruik van 3D effecten in de musical ˜Alice in Wonderland" wordt gerealiseerd door digitale stereoscopie projectietechnologie. Deze technologie is momenteel het meest gebruikte systeem voor het bekijken van 3D films in de bioscoop. Studio 100 gebruikt dit systeem ook voor de musical, maar dan als retro projectie. De projector wordt achteraan geplaatst waardoor er vóór een silverscreen scherm live entertainment mogelijk is. Dit systeem werkt met circulair gepolariseerd licht, waarbij de lichtsignalen voor elk oog niet lineair, zoals bij veel oudere 3D technieken, maar gedraaid op het doek geprojecteerd worden. Het doek moet een dunne zilveren of aluminium laag hebben, vandaar de naam silverscreen, om dit signaal te weerkaatsen naar de bezoeker, die een speciale bril nodig heeft om de signalen voor elk oog te onderscheiden. Het licht voor het rechteroog draait met de klok mee, voor het linkeroog tegen de klok in. Het voordeel van deze nieuwe techniek is dat het 3D effect in stand blijft, ook wanneer de bezoeker zijn hoofd draait.

Creatives
Zangeressen: Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke
Muziek: Miguel Wiels/Alain Vande Putte/Peter Gillis
Scenario: Gert Verhulst & Hans Bourlon
Regie: Gert Verhulst
Choreografie & musical staging: Martin Michel
Muziekaal leider & dirigent: Dirk De Caluwé
Arrangementen: Steve Willaert
Kostuumontwerp: Arno Bremers
Pruiken & make-up: Harold Mertens
Decorontwerp: Piet De Koninck & Stefaan Haudenhuyse
Lichtontwerp: Luc Peumans
Geluidsplan: Marc Luyckx

Goed nieuws voor wie nog geen tickets heeft kunnen bemachtigen voor de sprookjesmusical van de K3 meisjes Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke, Alice in Wonderland : de musical wordt verlengd in de zomervakantie van 13 juli tot en met 24 juli in de Elisabethzaal van Antwerpen.

Bovendien ligt vanaf maandag 28 maart 2011 de CD met de liedjes uit de 3D musical in de winkel. Al van bij release haalt dit album goud in Vlaanderen én Nederland ! Reden genoeg dus om een Alice in Wonderland-taart aan te snijden vonden Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke.

Op zondag 13 maart laten de 3JS de single getiteld 'Never Alone', voor het eerst op tv horen in het RTL 4-programma 'Life 4 You'. Ook vertellen de drie heren aan Carlo Boszhard en Irene Moors waarom eigenlijk gekozen is voor een Engelstalige versie.

Naast de 3JS zijn ook de drie K's aanwezig, oftewel: K3. De dames Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke vertellen alles over hun theateractiviteiten en hun nieuwe single 'Alice In Wonderland' beleeft eveneens de tv-primeur.

K3 in Life4You

Het leukste zondagmiddagprogramma op de Nederlandse televisie beleeft dus een muzikale uitzending. Zowel K3 als de 3js komen langs bij Carlo Boszhard en Irene Moors in Life4You. K3, Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke, zingen Alice in Wonderland, de single die hoort bij de nieuwe K3-musical.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten