zondag 30 januari 2011

Oud K3 collega van Karen Damen Kathleen Aerts bevallen van zoontje


Kathleen Aerts, ooit nog de blonde oud collega van Karen Damen en K3, is woensdag mama geworden.

Groot nieuws ten huize van Kathleen Aerts, op woensdag 26 januari is Kathleen de trotse mama geworden van een flinke zoon.
Lewis Van Hoof, mama en papa stellen het bijzonder goed en gaan nu met volle teugen genieten van de kleine spruit.
Heel de familie Aerts en Van Hoof is in feeststemming. Kathleen Aerts trouwde in juni van vorig jaar met Steven, duidelijk de liefde van haar leven.

Kathleen Aerts, 'de ex blonde van K3', is mama geworden van een flinke, gezonde zoon. Het jongetje kreeg de naam Lewis.

Kathleen stapte in maart 2009 na tien jaar uit de Vlaamse succesgroep K3 van Karen Damen en Kristel Verbeke. Na een realityreeks werd een (blonde) vervangster gevonden in het Nederlandse Josje Huisman.

Ondertussen kwam Kathleen Aerts haar droomman tegen, politieagent Steven Van Hoof. De twee stapten vorig jaar in juni in het huwelijksbootje, Kathleen was toen al zwanger.

Het eerste kind van de 32-jarige zangeres en haar man Steven kwam woensdag ter wereld. Het jongetje kreeg de naam Lewis. Moeder en kind maken het goed.

Politieagent Steven van Hoof en Kathleen trouwden in juni. Ze stond toen zwanger voor het altaar.

De voormalige K3-zangeres kon niet wachten tot haar kindje geboren zou worden. "Negen maanden hebben nog nooit zo lang geduurd", zei ze in november.

Kathleen Aerts heeft er dus een nieuwe baan bij. De ex K3-zangeres, K3 bestaat nu uit Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman is afgelopen woensdag voor het eerst moeder geworden.

Zoontje Lewis kwam op 26 januari ter wereld. De baby woog bij geboorte 3400 gram en is 48 centimeter lang.

Vader is de echtgenoot van de zangeres, politieman Steven van Hoof. Moeder en kind maken het goed, vertelt een woordvoerder van het Vlaamse productiehuis De Tondeldoos. "Kathleen ligt op dit moment nog in het ziekenhuis zoals gebruikelijk is in België. Over een paar dagen mogen zij en de kleine lekker naar huis."

Kathleen wist al langer dat ze zwanger was van een jongetje. "Al zal ik pas echt zeker zijn als ik eind januari mijn baby in mijn armen kan houden", zo grapte ze eerder. Eerder werden haar ex collega van K3, Karen Damen en Kristel Verbeke, al moeder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten