maandag 23 maart 2009

Kathleen Aerts stopt bij K3, Karen Damen gaat door!

De kinderpopgroep K3 is een lid armer. De blonde Kathleen Aerts gaat de groep verlaten. Dat werd maandagmiddag tijdens een persconferentie bekend gemaakt.

Kathleen Aerts, Karen Damen en Kristel Verbeke vormden eind jaren negentig de popgroep K3. In eerste instantie richten de dames zich vooral op tienermeiden. Echter bleek al snel dat ze het vooral goed deden onder jonge kinderen. Door de jaren heen hadden de Belgische dames een aantal hits in ons land, maar scoorden ze vooral met hun live-shows.

Nu lijkt het einde voor de formatie toch echt in zicht. Kathleen heeft besloten zelf verder te willen. Ze gaat zich meer richten op haar solocarrière en met haar werk voor Unicef. Of Karen Damen en Kristel op zoek gaan naar een nieuwe 'K' is momenteel nog niet bekend. Misschien gaan ze verder als K2.

Mogelijks wordt er gezocht naar een vervangster voor Kathleen in een of ander televisieprogramma. Welke zender het zou worden kunnen we nog niet zeggen maar van zodra we meer concrete info hebben zullen we jullie daar zeker van op de hoogte brengen.

Dat is zojuist bekendgemaakt tijdens een persconferentie. Ze wil solo verder. Of Kristel en Karen Damen op zoek gaan naar een nieuwe zangeres, is nog niet bekend.

"Tien jaar lang heb ik het beste van mijzelf gegeven en heb ik K3 met hart en ziel gedaan, maar mensen veranderen in tien jaar tijd”, zei Kathleen.

"Na veel gesprekken met familie, vrienden en met Karen Damen en Kristel heb ik de moeilijkste beslissing genomen van mijn leven. Met pijn in het hart neem ik afscheid van K3 en daar heb ik een heel dubbel gevoel bij. Enerzijds is Kathleen van K3 nog steeds een deel van mij en dat zal altijd zo blijven. Maar anderzijds ben ik ondertussen dertig geworden en voel ik dat het tijd is om nieuwe wegen te verkennen.”

2 opmerkingen: