vrijdag 26 november 2010

Karen Damen met K3 films dit weekend op vtmKzoom en K3 DVD van de gloednieuwe sitcom ‘Hallo K3’ is uit!


Karen Damen met K3-films dit weekend op vtmKzoom!

De meiden van K3, Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke blijven razend populair bij de Vlaamse kids, getuige de goeie cijfers van hun eigen sitcom 'Hallo K3' en 'De Wereld van K3' waarin de avonturen van Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman gevolgd worden.

Bovendien gaan zowel hun K3 CD's als DVD's intussen als zoete broodjes over de toonbank in België en Nederland. Redenen genoeg dus om de K3-fans bij vtmKzoom dit weekend extra te verwennen met de speelfilms 'K3 en het IJsprinsesje' en 'K3 en het Magische Medaillon'.

Op zaterdag 27 november 2010 om 15.45 uur staat 'K3 en het IJsprinsesje' op het programma. Het verhaal gaat als volgt:

Op een dag krijgen de K'tjes een uitnodiging van een koning en koningin uit een ver sprookjesland. K3 mag zingen op de verjaardag van prinses Fleur. Maar de prinses is niet onder de indruk van het zangtalent van K3 en gedraagt zich uiterst verwend. Na het optreden vernemen de meisjes van een hofdame de ware toedracht van het verhaal. Een boze tovenaar blijkt een vloek te hebben uitgesproken over prinses Fleur, waardoor het meisje geen emoties meer kan tonen. Onze drie vriendinnen krijgen medelijden met Fleur en besluiten haar te helpen.

Een dag later op zondag 28 november 2010 om 16.00 kunnen de kids genieten van 'K3 en het Magische Medaillon':

De 3 meisjes gaan aan de slag in hun droomhuis. Wat ze niet weten, is dat er ergens in het huis een magisch medaillon verstopt zit. Enkel Gazpacho, een grote crimineel, weet van het bestaan van het medaillon af. Hij zal niet rusten voor het medaillon veilig en wel in zijn bezit is. Maar dat is buiten K3 gerekend...

Onlangs verscheen de DVD van de gloednieuwe sitcom ‘Hallo K3’.

Deze unieke serie gaat over het dagelijkse leven van de 3 hippe meiden Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke, met K3 in de hoofdrol! Samen maken ze de gekste dingen mee en komen ze steeds terecht in de meest bizarre, maar herkenbare situaties. 'Hallo K3' is sinds 6 oktober in België te zien op de kinderzender vtmKzoom.
De serie is een overweldigend succes, want wekelijks telt ‘Hallo k3’ ongeveer 150 000 kijkertjes.

inhoud DVD
Karen Damen en Kristel Verbeke wonen samen in één appartement. Josje Huisman woont in het appartement aan de overkant van de gang. Maar ze wonen natuurlijk niet alleen in het grote gebouw. In het appartement onder hen woont de jonge, hippe en goeduitziende Bas.

Naar mate de meiden Bas beter leren kennen, vallen ze stiekem alle drie een beetje voor deze leuke vrijgezel. Bas vindt dit leuk, maar blijft bescheiden. In het appartement boven hen woont weduwenaar Marcel, die hen altijd wil helpen. Buurman Marcel bedoelt het goed, maar bakt er niet altijd evenveel van. Maar Marcel is er steeds voor de meisjes, en geeft hen steevast foute 'goede raad'. Hij is ook een echte klusser die met afwisselend succes de meisjes uit de nood helpt, of net voor de nodige problemen zorgt. Daarnaast brengen de meisjes graag tijd door bij Rosie in haar koffiebar 'Roze Bottel'.

Afleveringen
Verkeerd begrepen
Karen Damen heeft via internet een appartement gevonden voor de meisjes. Maar Kristel Verbeke is helemaal niet blij met het vuile, verwaarloosde studiootje. Er zijn ook maar 2 slaapkamers, voor 3 K’s?!? Josje Huisman leert de knappe bovenbuur kennen, zo’n superhunk…?

De Kwis
Kristel Verbeke en Josje Huisman bereiden zich professioneel voor op de quiz van Marcel. Ze zijn nu al zeker van winst! Karen Damen is boos wanneer ze vermoedt dat de 2 K’s haar te dom vinden om ook mee te doen, gewoon omdat ze nooit de krant leest!?

Van de poes en de vis
Josje Huisman vindt het super fijn om op Soezie te passen, de poes van Marcel. Maar het diertje ontsnapt en Josje weet niet hoe ze dit ooit aan Marcel kan vertellen….

Cast Hallo K3
K3: Karen Damen, Kristel Verbeke, Josje Huisman
Marcel: Jacques Vermeire
Bas: Winston Post
Rozie: Metta Gramberg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten