dinsdag 24 november 2009

Karen Damen op pakjesavond op SBS 6 met ‘K3 Weer Compleet’


Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke van de kinderpopgroep K3 zijn de afgelopen weken continu gevolgd door de camera’s van SBS 6. Die zender komt op pakjesavond met het eenmalige programma K3 Weer Compleet, waarin te zien is hoe het de dames vergaat.

Dat maakte K3 woensdag bekend in SBS Shownieuws. De rosse Karen Damen benadrukt dat het om één aflevering gaat. “Het is heel exclusief, want ze hebben ons echt overal achtervolgd“, vult de Nederlandse blondine Josje Huisman aan.

Volgens Josje Huisman hebben de mensen behoefte aan een eenmalige realityshow, sinds zij begin oktober de SBS-talentenjacht ‘K2 Zoekt K3' won. “Wij hebben zoveel vragen gehad van mensen die zich afvragen wat er na de finale is gebeurd. Ook buiten het optreden om is er heel veel gefilmd over alles wat we doen.”

De donkerharige Kristel Verbeke vertelt dat de cameraploeg niet overal bij mocht zijn. “Niet bij ons thuis enzo hoor. Dat hebben we niet gedaan.”

K3 Weer Compleet met nieuwe K Josje Huisman en zwangere Karen Damen is op zaterdag 5 december om 20.00 uur te zien op SBS 6.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten