maandag 7 december 2009

K3-special met Karen Damen rond eerste weken met Josje zondag op vtm


Sinds de spetterende finaleshow van 'K2 zoekt K3' op zaterdag 3 oktober 2009 waarin Karen Damen en Kristel Verbeke opzoek gingen naar een nieuwe K' tje, is de populairste meidengroep van de Lage Landen opnieuw compleet.

Vanaf dan vormen Karen Damen, Kristel Verbeke en winnares Josje Huisman een onafscheidelijk nieuw trio! Josje won van Madelon en Noa in de finale.

Speciaal voor alle K3-fans en alle kijkers die de zoektocht wekelijks op de voet gevolgd hebben, werd een extra tv-special gemaakt waarin de eerste stappen van het nieuwe K3 uitgebreid belicht worden.

Vtm toont hoe het verhaal van Karen Damen, Kristel Verbeke en nieuwe blonde Josje Huisman begon : van de massa-audities tot een samenvatting van de finale met exclusieve beelden achter de schermen.

Na hun allereerste persconferentie beginnen de 3 meiden vrijwel meteen aan de toernee voor hun nieuwe theatershow.

En die allereerste show in de Antwerpse Elisabethzaal bleek voor de hele K3-entourage meteen een spannend gebeuren. We nemen u mee achter de schermen.

Het nieuwe K3 heeft een overvolle agenda : ze zijn te gast in Nederland bij Paul De Leeuw, beginnen aan een promotour in Nederland en België, kiezen nieuwe K3-outfits, doen een fotoshoot voor hun nieuwe album, nemen de videoclip op voor hun nieuwe single ‘De politie’…

en dan breekt het moment aan van hun eerste optreden in Nederland. Uiteraard heeft Josje Huisman een verrassing gepland om Karen Damen en Kristel Verbeke in haar thuisland te verwelkomen.

In de backstage van de Amsterdamse RAI wacht Josje echter ook een verrassing : haar zus komt op bezoek. Deze special wordt afgesloten met de voorstelling van het nieuwe K3-album : een onvergetelijk moment in de K3-geschiedenis.

MaMaSé! Het nieuwe album van het herrezen K3, Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman, is vandaag voor de tweede week aanvoerder van de albumverkooplijst. Het nieuwe No Surrender van KANE doet het als hoogste nieuwe binnenkomer op een tweede positie echter zeker niet slecht.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten