dinsdag 1 december 2009

Vervolg op zoektocht Karen Damen en Kristel Verbeke naar nieuwe blonde Josje Huisman in K2 terug K3 special


Na de zoektocht naar de nieuwe blonde zangeres door zwangere Karen Damen en Kristel Verbeke van de meidengroep K3 zendt SBS 6 nu een special uit over het verloop van de maanden na de finale van K2 zoekt K3.

Hier kwam de Nederlandse Josje Huisman als grote winnares uit de strijd. Hoe heeft zij deze wedstrijd ervaren, wat gebeurde er in de periode daarna en hoe is het eigenlijk voor Karen Damen en Kristel Verbeke om met een nieuwe zangeres een trio te vormen?

SBS 6 volgde de zangeressen Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke op de voet. In deze documentaire krijgt de kijker een blik achter de schermen van K3.

Aan bod komen onder andere de grote theatertour door heel Nederland en België die meteen van start ging na de laatste uitzending, het inzingen van een nieuw album en optredens in tv-shows. "K2 zoekt K3: K3 weer compleet" is te zien op zaterdag 5 december om 20.00 uur.

2,4 miljoen Nederlanders zagen op zaterdag 3 oktober hoe Josje Huisman het gouden trio K3 weer compleet maakte in de spannende finale van K2 zoekt K3. Omdat het tv-programma goed bekeken werd, besloten SBS 6 en VTM na de laatste uitzending om de camera’s door te laten draaien om vervolgens een special te maken over de beginperiode van de nieuwe formatie van K3.

Met de komst van nieuwe blonde zangeres Josje Huisman was K3 weer compleet! Benieuwd hoe het met deze nieuwe K3 gaat na de finale van K2 Zoekt K3? Kijk dan vanaf vandaag naar VTM Kzoom want deze week kan je dagelijks de avonturen van rosse Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman op televisie bekijken.

Zondag zendt VTM de volledige K2 terug K3 special uit.
Speciaal voor alle K3-fans en alle kijkers die de zoektocht wekelijks op de voet gevolgd hebben, werd een extra tv-special gemaakt waarin de eerste stappen van het nieuwe K3 uitgebreid belicht worden.

De K2 terug K3 special neemt je mee achter de schermen. Je kan hem vanaf maandag 30 november tot en met vrijdag 4 december dagelijks zien bij vtmKzoom, telkens om 0820, 12u40 en 16u50. Zondagavond zendt VTM de volledige K2 terug K3 special uit.

De special toont hoe het verhaal van Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman begon: van de massa-audities tot een samenvatting van de finale met exclusieve beelden achter de schermen.

Na hun allereerste persconferentie beginnen de 3 meiden vrijwel meteen aan de promotie van de nieuwe single MaMaSé en aan de toernee voor hun nieuwe theatershow. Die allereerste show in de Antwerpse Elisabethzaal bleek voor de hele K3-entourage meteen een spannend gebeuren.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten