dinsdag 10 november 2009

Karen Damen met K3 bij Ketnet


Karen Damen was met haar K3 vriendinnen Josje Huisman en Kristel Verbeke bij Ketnet op TV.

Vanaf maandag 23 november is MaMaSé! verkrijgbaar; de eerste full CD van K3 in de nieuwe formatie met Karen Damen, Kristel Verbeke en de nieuwe Josje Huisman. MaMaSé! is een dubbelCD.

Naast de disk met 12 nieuwe nummers is er een disk met de 12 grootste K3 hits maar dan opnieuw ingezongen. De eerste disk met nieuwe liedjes bevat natuurlijk de nummer 1 hit MaMaSé! die nu al drie weken lang aan kop van zowel de Nederlandse- als de Vlaamse hitlijsten staat.

Ook 'De Politie', 'Lollypopland' en 'Handjes Draaien', bekend van de K3 show zijn op de CD te horen net als 'Leukste van het Land' dat al te horen was in definale van het tv-programma 'K2 zoekt K3'. De andere nummers op de CD zijn 'De Revolutie', 'Hiep Hiep Hoera', 'Radio', 'Blankenberghe', 'Hey Hey', 'Ster' en de ballade 'Wanneer zie ik jou terug'.

De bonus CD bevatde K3 hits 'Alle Kleuren', 'Teleromeo', 'Heyah Mama', 'Kuma He', 'Ya Ya Yippie', 'Oya LeLe', 'Toveren', 'Je hebt een Vriend', 'Oma's aan de Top', 'Verliefd', 'De 3 Biggetjes' en 'Kusjesdag'.

K3 blijft – net als in België – de hitlijst aanvoeren. Nog altijd verkopen rosse Karen Damen, Kristel Verbeke en blonde Josje Huisman grofweg drie keer zoveel als de nummer 2, Thomas Berge. Maar er zijn nieuwe kapers op de kust. Lisa Lois verkoopt op basis van alleen downloads genoeg singles om op 4 binnen te komen met No Good for Me. Verder scoort Snow Patrol zijn eerste top 10-hit in Nederland met Just Say Yes, bekend uit de Nokia-reclame. En speciale vermelding voor Zanger Rinus, die van 91 naar 18 knalt met Met Marlous onder de Douche.

De top 10:

1 (1) Ma Masé – K3
2 (2) Kon ik maar even bij je zijn – Thomas Berge
3 (3) Mi Rowsu – Damaru & Jan Smit
4 (-) No Good for Me – Lisa Lois
5 (5) Stereo Love – Edward Maya & Vika Jigulina
6 (7) I Gotta Feeling – Black Eyed Peas
7 (9) Geen Woorden – Frans Bauer
8 (4) Sexy Bitch – David Guetta
9 (-) Just Say Yes – Snow Patrol
10 (13) Bodies – Robbie Williams

Karen Damen blijft dus samen met haar K3 vriendinnen knap op nummer 1!


1 opmerking:

  1. cool als dit teweten was had ik gekeken en daarom vraag vergiffenis

    BeantwoordenVerwijderen