zaterdag 21 november 2009

Nieuwe K3-special met Karen Damen en nieuwe Josje Huisman in première bij vtmKzoom


Sinds de spetterende finaleshow van 'K2 zoekt K3' op zaterdag 3 oktober 2009 is de populairste meidengroep van de Lage Landen opnieuw compleet. Vanaf dan vormen Karen Damen, Kristel Verbeke en winnares Josje Huisman een onafscheidelijk nieuw trio!

Speciaal voor alle K3-fans en alle kijkers die de zoektocht wekelijks op de voet gevolgd
hebben, werd een extra tv-special gemaakt waarin de eerste stappen van het nieuwe K3
uitgebreid belicht worden.

We tonen hoe het verhaal van Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman begon : van de massa-audities tot een samenvatting van de finale met exclusieve beelden achter de schermen.

Na hun allereerste persconferentie beginnen de 3 meiden vrijwel meteen aan de toernee voor hun nieuwe theatershow. En die allereerste show in de Antwerpse Elisabethzaal bleek voor de hele K3-entourage meteen een spannend gebeuren. We nemen u mee achter de schermen.

Het nieuwe K3 heeft een overvolle agenda : ze zijn te gast in Nederland bij Paul De Leeuw, beginnen aan een promotour in Nederland en België, kiezen nieuwe K3-outfits, doen een fotoshoot voor hun nieuwe album, nemen de videoclip op voor hun nieuwe single 'De politie'... en dan breekt het moment aan van hun eerste optreden in Nederland.

Uiteraard heeft Josje Huisman een verrassing gepland om Karen Damen en Kristel Verbeke in haar thuisland te verwelkomen. In de backstage van de Amsterdamse RAI wacht Josje Huisman echter ook een verrassing : haar zus komt op bezoek. Deze special wordt afgesloten met de voorstelling van het nieuwe K3-album : een onvergetelijk moment in de K3-geschiedenis.

VTM toont deze 50 minuten-durende special op Sinterklaas-dag zondag 6 december om 20.30 uur. Maar kinderzender vtmKzoom brengt deze special in vijf delen in première van maandag 30 november tot en met vrijdag 4 december. Dagelijks kunnen de kijkers op 3 kijkmomenten afstemmen om een aflevering te bekijken: om 8.20 uur, om 12.30 uur en om 16.50 uur.

'K2 terug K3' Karen Damen, Kristel Verbeke en nieuwe blonde zangeres Josje Huisman, van maandag 30 november tot en met vrijdag 4 december telkens om 08.20 uur, 12.30 uur en 16.50 uur op vtmKzoom. Zondag 6 december om 20.30 uur op vtm.Geen opmerkingen:

Een reactie posten