zaterdag 28 november 2009

Platina voor 'MaMaSé!' van Karen Damen met nieuwe K3 in Vlaanderen


De zegetocht van de vernieuwde K3 gaat gewoon verder. Karen Damen, Kristel Verbeke en nieuwe Josje Huisman kregen dit weekend een platina award voor de verkoop van meer dan 20.000 stuks in Vlaanderen van hun recentste single 'MaMaSé'.

Intussen ligt ook het gloednieuwe gelijknamige album van het drietal in de winkels.

Naar jaarlijkse traditie vindt dit weekend de grote Sinterklaasshow van Studio 100 in het Antwerpse Sportpaleis plaats. Zes voorstellingen met telkens een 12.000-tal enthousiaste bezoekers maken van dit evenement voor de kinderen een absolute jaarlijkse hoogmis.

Dat werd het ook voor de meisjes van K3. Josje Huisman, het nieuwe Nederlandse blondje, wordt door de kinderen graag gezien. 'Ze is nu al de populairste', zeggen oudgedienden Karen Damen en Kristel Verbeke eerder deze week in Het Laatste Nieuws.

Maar ook de rosse en de zwarte hoeven zich nog geen zorgen te maken over hun populariteit. Dat bewees de platina award die ze samen met Josje Huisman mochten ontvangen voor 'MaMaSé', de single waarmee ze nu al weken de hitparades in Vlaanderen en Nederland aanvoeren.

Het is dezer dagen erg uitzonderlijk dat er van een single in Vlaanderen meer dan 20.000 exemplaren worden verkocht.

Intussen ligt ook het nieuwe K3-album in de winkels. Dat kreeg dezelfde titel mee als de succesvolle single.

Het is een dubbel-cd geworden met enerzijds nieuwe nummers en anderzijds een best of maar dan opnieuw ingezongen met de stem van Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke.

dinsdag 24 november 2009

Karen Damen op pakjesavond op SBS 6 met ‘K3 Weer Compleet’


Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke van de kinderpopgroep K3 zijn de afgelopen weken continu gevolgd door de camera’s van SBS 6. Die zender komt op pakjesavond met het eenmalige programma K3 Weer Compleet, waarin te zien is hoe het de dames vergaat.

Dat maakte K3 woensdag bekend in SBS Shownieuws. De rosse Karen Damen benadrukt dat het om één aflevering gaat. “Het is heel exclusief, want ze hebben ons echt overal achtervolgd“, vult de Nederlandse blondine Josje Huisman aan.

Volgens Josje Huisman hebben de mensen behoefte aan een eenmalige realityshow, sinds zij begin oktober de SBS-talentenjacht ‘K2 Zoekt K3' won. “Wij hebben zoveel vragen gehad van mensen die zich afvragen wat er na de finale is gebeurd. Ook buiten het optreden om is er heel veel gefilmd over alles wat we doen.”

De donkerharige Kristel Verbeke vertelt dat de cameraploeg niet overal bij mocht zijn. “Niet bij ons thuis enzo hoor. Dat hebben we niet gedaan.”

K3 Weer Compleet met nieuwe K Josje Huisman en zwangere Karen Damen is op zaterdag 5 december om 20.00 uur te zien op SBS 6.














zaterdag 21 november 2009

Nieuwe K3-special met Karen Damen en nieuwe Josje Huisman in première bij vtmKzoom


Sinds de spetterende finaleshow van 'K2 zoekt K3' op zaterdag 3 oktober 2009 is de populairste meidengroep van de Lage Landen opnieuw compleet. Vanaf dan vormen Karen Damen, Kristel Verbeke en winnares Josje Huisman een onafscheidelijk nieuw trio!

Speciaal voor alle K3-fans en alle kijkers die de zoektocht wekelijks op de voet gevolgd
hebben, werd een extra tv-special gemaakt waarin de eerste stappen van het nieuwe K3
uitgebreid belicht worden.

We tonen hoe het verhaal van Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman begon : van de massa-audities tot een samenvatting van de finale met exclusieve beelden achter de schermen.

Na hun allereerste persconferentie beginnen de 3 meiden vrijwel meteen aan de toernee voor hun nieuwe theatershow. En die allereerste show in de Antwerpse Elisabethzaal bleek voor de hele K3-entourage meteen een spannend gebeuren. We nemen u mee achter de schermen.

Het nieuwe K3 heeft een overvolle agenda : ze zijn te gast in Nederland bij Paul De Leeuw, beginnen aan een promotour in Nederland en België, kiezen nieuwe K3-outfits, doen een fotoshoot voor hun nieuwe album, nemen de videoclip op voor hun nieuwe single 'De politie'... en dan breekt het moment aan van hun eerste optreden in Nederland.

Uiteraard heeft Josje Huisman een verrassing gepland om Karen Damen en Kristel Verbeke in haar thuisland te verwelkomen. In de backstage van de Amsterdamse RAI wacht Josje Huisman echter ook een verrassing : haar zus komt op bezoek. Deze special wordt afgesloten met de voorstelling van het nieuwe K3-album : een onvergetelijk moment in de K3-geschiedenis.

VTM toont deze 50 minuten-durende special op Sinterklaas-dag zondag 6 december om 20.30 uur. Maar kinderzender vtmKzoom brengt deze special in vijf delen in première van maandag 30 november tot en met vrijdag 4 december. Dagelijks kunnen de kijkers op 3 kijkmomenten afstemmen om een aflevering te bekijken: om 8.20 uur, om 12.30 uur en om 16.50 uur.

'K2 terug K3' Karen Damen, Kristel Verbeke en nieuwe blonde zangeres Josje Huisman, van maandag 30 november tot en met vrijdag 4 december telkens om 08.20 uur, 12.30 uur en 16.50 uur op vtmKzoom. Zondag 6 december om 20.30 uur op vtm.