woensdag 3 juni 2009

Al meer dan 3.500 kandidaten om nieuwe collega van Karen Damen en Kristel Verbeke te worden bij K3

Al 3.500 meisjes uit België en Nederland hebben zich aangemeld voor het VTM-programma 'K2 zoekt K3', waarin gezocht wordt naar een vervangster voor de blonde Kathleen Aerts.
Door het vertrek van de blondine bleven Karen Damen en Kristel Verbeke als K2 over.

Omdat K3 in Nederland zeer populair is, zendt SBS6 de zoektocht in Nederland uit, in België de Vlaamse VTM.

Dat betekent dus dat 'K2 zoekt K3' dit najaar zowel in Nederland als in Vlaanderen te zien zal zijn op televisie.

Kathleen Aerts verliet eind maart de meidengroep K3 om een solocarrière uit te bouwen.

Het programma is een samenwerking tussen SBS 6, productiebedrijf Studio 100 en de Belgische zender VTM. Volgens SBS zijn alle kandidaten enthousiast en hopen ze "vurig in aanmerking te komen voor een plek in de succesvolle formatie K3 om zo een plaats aan de top van de Vlaamse en Nederlandse showbizz te veroveren".

De dame die samen met Karen Damen en Kristel Verbeke het nieuwe gouden trio gaat vormen, krijgt een drukke droombaan.
De muziek van K3 wordt geproduceerd door het productiebedrijf Studio 100, en zo verkochten de meiden al pakweg vier miljoen cd's, bezochten 1.650.000 mensen één van hun negen concerten en bezochten 1.300.000 bioscoopbezoekers hun drie speelfilms.

De winnares van K2 zoekt K3 gaat meteen met de twee overige groepsleden (Karen Damen en Kristel Verbeke) op een kennismakingstournee door heel Nederland en België.

Aanmelden kan nog tot 1 juni. Het programma is komend najaar bij SBS 6 te zien. Geïnteresseerden kunnen zich nog opgeven op www.k2zoektk3.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten