donderdag 2 september 2010

K3 en Karen Damen zijn er weer klaar voor


Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman van K3 hadden even een pauze, maar komen terug met een cd, tv-serie, theatertour en musical.

De meiden hebben er zin in, vertellen de 3 super dames.

De 35-jarige Karen Damen beviel in februari van haar zoontje Sky. Een reden voor K3 om een pauze in te lassen.

In die tijd verhuisde het nieuwste lid, de 24-jarige Josje Huisman, ook naar Antwerpen.

Binnenkort schitteren de dames Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman in hun eigen tv-serie Hallo K3. Volgens de 34-jarige Kristel wordt het een echte sitcom.

‘We gaan niet zingen, we dragen ook niet dezelfde outfits, we spelen gewoon drie personages.’ Karen Damen zegt dat het ‘weer helemaal iets anders wordt dan wat de mensen van ons gewend zijn’. De nieuwe tv-serie verschijnt in het voorjaar op de buis.

Voor de nieuwe cd neemt K3 nog even de tijd. In het najaar komt er wel een nieuwe single uit. Daarnaast spelen de dames vanaf begin volgend jaar een hoofdrol in een nieuwe K3-musical, gebaseerd op een bestaand sprookje.

Sinds de komst van Josje Huisman, die de zoektocht K2 Zoekt K3 won, gaat de groep op een andere manier te werk. ‘Door een nieuwe start te maken, hebben wij ook de kans gekregen om een aantal zaken te veranderen’, aldus Karen Damen. ‘We zijn nu nog meer betrokken’, zegt Kristel Verbeke.

Voorlopig denken ze nog niet aan stoppen. 'K3 is niet meer alleen voor kleuters. Onlangs bij een optreden in Nederland zagen we hysterische pubers. Ik hoop in ieder geval dat we ons publiek ruim genoeg kunnen houden, zodat we dit nog tien, vijftien jaar kunnen doen', aldus Kristel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten