vrijdag 13 april 2012

K3-zangeres Josje Huisman verliefd op ex van Karen Damen Studio 100 baas Gert Verhulst


K3-zangeres Josje Huisman verliefd op ex van Karen Damen Studio 100 baas Gert Verhulst

Josje Huisman is verliefd. De knappe blonde K3-zangeres heeft een relatie met Gert Verhulst, de baas van Studio 100, en ex van Karen Damen.

''Aangezien er al enkele dagen hardnekkige geruchten de ronde doen over een relatie tussen Gert Verhulst en K3-zangeres Josje Huisman, heeft het paar beslist om deze geruchtenstroom een halt toe te roepen, en bevestigen zij vandaag hun nog zeer prille relatie'', laat Studio 100 weten in een persbericht.

De twee verschillen nogal van leeftijd. Josje Huisman is 26 jaar oud en Gert 44. Maar dat is niet het enige saillante detail. Verhulst had namelijk eerder een relatie met het roodharige lid van K3, Karen Damen.

K3-zangeres Josje Huisman heeft sinds kort een relatie met de ex van Karen Damen uit de meidengroep.

De blonde zangeres en Studio 100-baas Gert Verhulst zijn verliefd. Het stel heeft besloten hun "zeer prille" liefde te bevestigen.

Er is een aanzienlijk leeftijdsverschil: Josje is 26, Gert is 44 jaar. Hij had eerder een relatie met de roodharige Karen Damen. Die duurde van 2005 tot 2007. Daarna viel Gert voor een tien jaar jongere caféhoudster.

Josje Huisman viel eerder voor Levi van Kempen. Dat ging in 2011 over.

"Net omwille van het prille karakter van hun relatie vraagt het koppel met aandrang om hun privacy en die van hun nabije omgeving te respecteren. Aangezien het om een strikte privé-aangelegenheid gaat, zal hierover geen verdere commentaar worden gegeven" aldus Studio 100.

Gert Verhulst, bekend van Gert en Samson, de hond, had al eens een relatie met de roodharige K3-zangeres Karen Damen. Nog eerder was de baas van Studio 100 getrouwd, maar in 2003 volgde de scheiding. Na Karen Damen had hij een relatie met een restauranteigenares uit Blankenberge. Josje Huisman werd in het verleden even gekoppeld aan de Nederlandse acteur Levi Van Kempen.

zondag 1 april 2012

Karen Damen van K3 in muzikale Clash met moeder en zus in De Premiejagers Deluxe


Karen Damen van K3 in muzikale Clash met moeder en zus in De Premiejagers Deluxe


“De rosse van K3” Karen Damen vs. “de rosse van School is Cool”.

Op zaterdag 28 januari verwelkomde Bruno Wyndaele twee roodharige muzikale schoonheden in De premiejagers deluxe op Eén.  

Karen Damen van K3 neemt het zaterdag op tegen Nele Paelinck van School is Cool. Maar beide dames brengen ook nog versterking mee.

Karen Damen van K3 brengt zaterdag voor één keer niet haar vriendinnen Josje Huisman en Kristel Verbeke mee. In de plaats daarvan stelde ze een team samen met twee charmante dames uit haar familie, haar moeder en zus.

Zijn de Damen-dames goede quizzers? Vullen ze elkaar aan of weten ze dezelfde dingen? En vooral: zijn ze opgewassen tegen het team waarmee Nele Paelinck van School is Cool aan de start verschijnt?

Op zaterdag 28 januari verwelkomtde Bruno Wyndaele dus twee roodharige muzikale schoonheden in 'De Premiejagers Deluxe' op Eén. Karen Damen van K3 nam het op tegen Nele Paelinck van School is Cool.

Maar beide dames brengen ook nog versterking mee. En Karen Damen van K3 brengt zaterdag voor één keer niet Josje Huisman en Kristel Verbeke mee, maar haar moeder en blonde zus.

Zijn de Damen-dames goede quizzers? Vullen ze elkaar aan of weten ze dezelfde dingen?
 
En vooral: zijn ze opgewassen tegen het team waarmee Nele Paelinck van School is Cool aan de start verschijnt? Kan Karen Damen en haar team winnen?